Пиксабей, илюстративна снимкаОгромна трагедия е станала с българи в съседна на

...
Пиксабей, илюстративна снимкаОгромна трагедия е станала с българи в съседна на
Коментари Харесай

Петима българи загинаха при катастрофа в Румъния

Пиксабей, илюстративна снимка

Огромна покруса е станала с българи в прилежаща на България страна. Жестока злополука лиши живота на петима българи в Румъния. Трагедията е станала в нощта на неделя против понеделник в Дръгънещ Влашка. При тежкия пътен случай са били ранени още трима души. Новината заяви timisoarastiri.ro, представен от „ Монитор “. Катастрофата е станала сред микробус, който е превозвал осем души и камион, пренасящ домашен уреди.

„ В 1:52 часа след среднощ на неделя против понеделник на телефон 112 е постъпил сигнал за сериозен пътен случай в региона на Дръгънещ Влашка сред микробус с осем пасажери и ТИР, пренасящ домашен уреди “, оповестиха от незабавната работа на Румъния.

На мястото на случая са пристигнали шест коли на противопожарната работа, три коли за спешна помощ и други медицински коли с още пет лекарски екипа, както и няколко полицейски автомобила. От буса са избавени трима пасажери, измежду тях е и водачът. Те са откарани в тежко положение в болничното заведение в Александрия.

На мястото на злополуката е извикана тежка техника, с цел да реалокира потърпевшия камион. Водачът на ТИР-а е в положително положение и е отказал здравна помощ. Той спомага на полицията.

„ В резултат на удара петима души изгубиха живота си, а трима други бяха ранени. И двамата водачи са били тествани за алкохол, резултатът демонстрира, че по време на случая нито един от тях не е бил под въздействието на спиртни питиета “, прецизират от полицията в Румъния.

Предстои да стане ясна и повода за случая. В обществените мрежи заваляха и жалейки към околните на умрелия, който е от Омуртаг, написа bg-voice.com.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР